Foto's

Over Belek

Sueno Deluxe Belek ligt direct aan een schitterend priv├ęstrand. De stranden in deze regio zijn kilometers lang en nodigen naast zwemmen en zonnen ook zeker uit tot het maken van prachtige strandwandelingen. De stranden worden afgeschermd door zandduinen. Het centrum van Kadriye ligt op 3 kilometer van het hotel. Dit dorp ligt in een mooie groene omgeving en beschikt over een langgerekt strand. Het oorspronkelijke dorp ligt 5 kilometer landinwaarts. Het toeristische gedeelte met winkels en restaurants vindt u direct aan de kust. Het centrum van Belek ligt op 5 kilometer van het hotel.
Belek is echt een plek voor rustzoekers die van luxe houden. Het massatoerisme is hier nog niet toegeslagen. U vindt in deze regio een groot aantal luxe all inclusive hotels die stuk voor stuk direct aan het strand liggen. De badplaats heeft verder internationale bekendheid vanwege haar vele prachtige golfbanen. Deze golfbanen liggen te midden van prachtig natuurschoon. Belek ligt namelijk direct aan de voet van het indrukwekkende Taurusgebergte.
Verder is deze badplaats ook gezegend met een heerlijk warm klimaat waar u van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar heerlijk vakantie kunt vieren. Het centrum bestaat uit een aantal winkelstraten met zeer luxe winkels en kwaliteitsrestaurants. In de nabije omgeving kunt u ook een bezoekje brengen aan de opgravingen van Perge. Vanuit Belek kunt u ook gemakkelijk een uitstapje naar Antalya (30 kilometer) maken. Deze stad is een eldorado voor de shopliefhebber. Maar u kunt hier ook nog de echte Turkse sfeer proeven in de sfeervolle haven die omsloten wordt door hoge stadsmuren en alleen te voet via nauwe straatjes bereikbaar is. Natuurliefhebbers kunnen, op weg naar deze stad, hun hart ophalen in diverse nationale parken met onder meer prachtige watervallen.

Vergelijk Sueno Deluxe Belek bij 5 aanbieders Bekijk prijs